Fysioterapiatiimi.fi toiminta alkoi 1.9.2017

FYSIOTERAPIATIIMI.FI ON ITSENÄISTEN AMMATINHARJOITTAJIEN VERKOSTO
Fysioterapiatiimi.fi on yksityisten elinkeinonharjoittajien verkosto, jonka taustalla on Polvenkuntoutus.fi- ja Lonkankuntoutus.fi-palveluiden tekijät. Annukka Saarelainen, Janne Merikallio, Jouni Ikonen ja Kati Hokkanen tekivät sivustot Metropolia Ammattikorkeakoulun oppilastöinä vuosien 2016 ja 2017 aikana. Edellä mainitut sivustot tarjoavat tietoa polven- ja lonkantekonivelleikkauksen jälkeiseen omatoimiseen kuntoutumiseen. Näin tulee jatkossakin olemaan eli sivustojen ylläpidosta vastaa nyt Fysioterapiatiimi.fi-verkosto, joka tarjoaa ne ilmaiseksi käyttäjilleen.

KOTISIVUT JULKAISTU 28.8.2017
Fysioterapiatiimi.fi-kotisivut ovat olleet julkisuudessa maanantaista 28.8.2017. Kehitämme ja päivitämme sivuston sisältöä jatkuvasti, joten olemme kiitollisia kaikesta palautteesta. Helpoiten palautetta annat kotisivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta tai lähettämällä s-postia osoitteeseen respa (ät) fysioterapiatiimi.fi.

TOIMINTA ALKOI PÄÄKAUPUNKISEUDULLA 1.9.2017
Fysioterapiavastaanotot alkoivat pääkaupunkiseudulla perjantaina 1.9.2017. Syyskuun alusta mukana ovat olleet Kati, Janne ja Jouni (Annukka aloittaa vastaanotot helmikuussa):

Tutustu tarkemmin palveluihin, fysioterapeutteihin, toimipisteisiin, hinnastoon ja nettiajanvaraukseen: www.fysioterapiatiimi.fi.

Tervetuloa fysioterapiaan - liike on lääke!

   

 


Monialapalvelu Ikonen, Joukontie 23, 01400 Vantaa | jouni (ät) ikonen.fi, puh. 040 538 3240 | www.ikonen.fi
©2019 Monialapalvelu Ikonen, jouni (ät) ikonen.fi, puh. 040 538 3240, Vantaa | Fysioterapiatiimi.fi, Polvenkuntoutus.fi, Lonkankuntoutus.fi, Kuntokerho, Voimakerho, Tulilla-kotisivut, Daff markkinointi - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)