KUNTOKERHO

- ihmisen terveyteen sekä liikunta- ja toimintakykyyn liittyviä tuotteita, palveluita ja aatteita

TERVEYS ON FYYSISTÄ, PSYYKKISTÄ JA SOSIAALISTA HYVINVOINTIA
Terveydestä puhuttaessa yleensä korostuu fyysinen hyvinvointi, mutta psyykkinen ja sosiaalinen puoli on erottomaton osa myös fyysistä kuntoa.

LIIKE, LIIKKUMINEN, LIIKUNTA JA URHEILU
Kukin tavallaan, mutta tärkeintä on, että liikkuu. Aktiivinen verenkierto kuljettaa ravintoa ja happea kehon jokaiselle solulle. Hengästyminen, hikoilu ja virtsaaminen poistavat happoja elimistöstä, jolloin tulehdusreaktiot vähenevät (muista juoda riittävästi vettä). Luonnollisesti hyvä lihasvoima mahdollistaa erilaisia arkitehtäviä ja urheilusuorituksia, erityisesti ikääntyessä.

ITSENSÄ KUUNTELU JA TUTKIMINEN
Jokainen on itse paras asiantuntija oman kuntonsa arvioinnissa. Kasvatuksessa "perityt" arvot, elämänkokemukset ja elinympäristö määrittelee paljon suhtautumista omaan itseensä sekä itselle asetettuihin tavoitteisiin ja toimintamalleihin. Oma terveys on "omassa päässä", joten ole armollinen itsellesi!

KUNTOKERHO PALVELEE

  • Järjestämme terveyteen sekä liikunta- ja toimintakykyyn liittyviä luento- ja keskustelutilaisuuksia.
  • Annamme yksilöllistä ohjausta. Yhteistyö lähtee liikkeelle tarpeittesi kartoittamisesta.
  • Järjestämme virkistäytymistapahtumia, niin yrityksille, yhdistyksille kuin kaveriporukoillekin.

 


Monialapalvelu Ikonen, Joukontie 23, 01400 Vantaa | jouni (ät) ikonen.fi, puh. 040 538 3240 | www.ikonen.fi
©2019 Monialapalvelu Ikonen, jouni (ät) ikonen.fi, puh. 040 538 3240, Vantaa | Fysioterapiatiimi.fi, Polvenkuntoutus.fi, Lonkankuntoutus.fi, Kuntokerho, Voimakerho, Tulilla-kotisivut, Daff markkinointi - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)