VOIMAKERHO
- kaikille nousujohteisesta voimaharjoittelusta kiinnostuneille!

YLITÄ ITSESI.
Tarjoan sinulle voimaharjoittelun ytimeksi voimanostoa ja sen ympärille monipuolisesti kuntosaliharjoittelua ja muita oheisharjoitteita. Jos tavoitteesi on kehittää voimatasoasi oman päälajisi tueksi, niin suosittelen sinulle voimanostoa!

Päivittäinen toiminta tapahtuu Team Voimakerhon kautta. Team Voimakerho on verkkoyhteisö, jonka kautta saat ”päivän harjoitusohjelman”. Kukin harjoittelee omalla salillaan, mutta samalla harjoitusohjelmalla. Tuloksia ja kehittymistä seurataan yhdessä, ja neljän kuukauden harjoitusjakson lopussa järjestetään yhteinen ”katsastustreeni”, jossa kukin pääsee tekemään uudet ennätykset! Ryhmän sisällä on mahdollisuus sopia yhteisistä harjoitusajoista halutessaan. Lisäksi Team Voimakerhon –sivuilla on tietopaketti harjoittelusta, ravinnosta ja levosta.

Järjestän myös erillistapahtumia:

  • tekniikkatreenit; voimanosto, painonnosto ja kahvakuula
  • luennot; liikuntaan ja terveyteen liittyviä aiheita
  • personal trainer; yksityisopetusta ja valmennusta pitkäjänteiseen ja tavoitteelliseen voimaharjoitteluun

>> Lue lisää Voimakerhon kotisivuilta: www.voimakerho.fi.


Monialapalvelu Ikonen, Joukontie 23, 01400 Vantaa | jouni (ät) ikonen.fi, puh. 040 538 3240 | www.ikonen.fi
©2019 Monialapalvelu Ikonen, jouni (ät) ikonen.fi, puh. 040 538 3240, Vantaa | Fysioterapiatiimi.fi, Polvenkuntoutus.fi, Lonkankuntoutus.fi, Kuntokerho, Voimakerho, Tulilla-kotisivut, Daff markkinointi - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)